Skip to Content

Pogodnosti na popularnom street food događanju Zagreb Burger Festival powered by TABASCO®

Korisnici Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju ostvaruju 10% popusta

Zagreb Burger Festival powered by TABASCO®
Zagreb Burger Festival powered by TABASCO®

Na Zagreb Burger Festivalu powered by TABASCO® na Strossmayerovom trgu od 12. do 22. rujna svoju će kreativnost i vještinu pokazati 20 burger majstora iz Zagreba, Ljubljane, Osijeka i Rijeke – na Festival stižu TABASCO® Burger Bar pod palicom poznatog chefa Mate Jankovića, The Garden Bar&Kitchen, Good Food, Lars&Sven, Rougemarin, Raclette Burgers&Fries, Bistro Grill Deno, Burger bar, Maredo Grill, El Toro, Submarine Burger, Kascheta, BarBaQ, Reshetka by Đurina Hiža, Barcode Mitra, Brewbites, Torpedo burger, American bar Dollar, Špiro i Bread Club.

Planetarno popularni BEYOND burgeri, u kojima guštaju mnoge svjetske zvijezde, premijerno će se predstaviti upravo na ovom događanju. Posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno-proteinskim kombinacijama, a uz burgere zamirisat će i sočni steakovi. Tu su i nezaobilazni barovi s craft pivom i žesticama. Ljubitelji cocktaila sigurno će svratiti do Cocktail bara, a za vinoljupce su spremna odabrana vina. Nakon slanog najbolje je nastaviti sa slatkim, a Le Kolač i Robert Hromalić jedva čekaju po prvi put predstaviti baš na Festivalu svoje raskošne kolače iz jesenske ponude.

Korisnici Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju na Zagreb Burger Festivalu powered by TABASCO® ostvaruju 10% popusta.