Račun koji je digitalno povezan kao i vi

Za svakodnevne kupnje, putovanja i više od toga

Koristite svoju Mastercard kreditnu karticu za svakodnevne kupnje u trgovinama i online te u slučaju nepredviđenih troškova. Ujedno, ova je kartica prihvaćena diljem svijeta i bit će vam najbolji suputnik na putovanjima. Omogućava kupnju s odgodom plaćanja na više od 40 milijuna prodajnih mjesta u svijetu i na internetu te podizanje gotovine na više od 2 milijuna bankomata i isplatnih mjesta u zemlji i inozemstvu. Osim toga, ovom karticom možete plaćati jednokratno ili obročno bez kamata i naknada na posebno označenim mjestima u Hrvatskoj. Troškovi učinjeni u jednom obračunskom razdoblju od 30-ak dana plaćaju se jednom mjesečno u cijelosti, i to na datum u mjesecu za koji se dogovorite s vašom bankom. Vaša Mastercard kartica vam daje slobodu i podržava vaš način života, a kao korisnik Mastercard kartica možete ostvariti niz različitih pogodnosti namijenjenih upravo vama.

Standardna Mastercard revolving kartica

Standardna Mastercard revolving  služi kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja i za podizanje gotovine na svim isplatnim mjestima s oznakom Mastercard kartica u zemlji i inozemstvu, a omogućava vam fleksibilnost u plaćanju i otplati. Naime, možete raspolagati sredstvima u visini odobrenog revolving kredita te oblikovati svoje otplatne rate. Molimo da se za detalje obratite financijskoj instituciji koja izdaje vašu karticu.

Beskontaktno plaćanje

Kartica sa simbolom za beskontaktno plaćanje omogućava ovu vrstu brzog, jednostavnog i sigurnog plaćanja na prodajnim mjestima. Karticu samo treba prisloniti na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje plaćanje što ovaj način plaćanja bilo kojih iznosa na bilo kojim čitačima sa simbolom za beskontaktno plaćanje čini idealnim za ubrzan tempo života. Za plaćanja do 100 kuna nije potrebna nikakva dodatna autorizacija, dok za iznose iznad 100 kuna samo treba unijeti PIN ili potpis. Istovremeno, kartica ostaje u našim rukama, a plaćanje se – koliko god puta približimo karticu POS terminalu – izvršava samo jednom. 

Mastercard® Global Service™

Pomoć u hitnim slučajevima dostupna je bilo kada i bilo gdje. Mastercard® Global Service™  vam pomaže da prijavite izgubljenu ili ukradenu karticu, da žurnim postupkom zamijenite karticu ili dobijete gotovinu unaprijed, pronađete bankomat te vam daje razne odgovore na pitanja o vašem računu.                                                                

Mastercard® Identity Check™

Zaštitite svoju online kupnju dodatnim slojem zaštite uz Mastercard® Identity Check™. Zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama i jednostavnosti korištenja Mastercard® Identity Check™, vaša online kupnja postaje bezbrižna. Posavjetujte se s izdavateljem vaše kartice o mogućim načinima autentifikacije.  

Nulta odgovornost

Ne morate brinuti kada koristite Mastercard kreditnu karticu jer je njeno korištenje pokriveno opcijom Nulta odgovornost bez obzira provodi li se plaćanje u trgovini, putem telefona ili online. Kao korisnik Mastercard kartice, ne snosite odgovornost u slučaju da netko drugi napravi neovlaštenu kupnju vašom karticom.