Hong Kong Harbour

Platinum Mastercard®

Radite ono što volite, bezbrižno i sigurno

Platinum Mastercard kartica je kupovno sredstvo premium korisnika kartica koji očekuju prihvaćenost širom svijeta, izvrsnost usluge i pristup izuzetnim pogodnostima. Ova kartica omogućava obročnu otplatu, isplatu gotovine te ugovaranje potrošačkih i gotovinskih kredita, a troškovi učinjeni u jednom obračunskom razdoblju od 30-ak dana plaćaju se jednom mjesečno u cijelosti. Limit potrošnje prilagođen je vašim potrebama, a imate i mogućnost izdavanja neograničenog broja dodatnih kartica.

Beskontaktno plaćanje

Kartica sa simbolom za beskontaktno plaćanje omogućava ovu vrstu brzog, jednostavnog i sigurnog plaćanja na prodajnim mjestima. Karticu samo treba prisloniti na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje plaćanje što ovaj način plaćanja bilo kojih iznosa na bilo kojim čitačima sa simbolom za beskontaktno plaćanje čini idealnim za ubrzan tempo života. Za plaćanja do 100 kuna nije potrebna nikakva dodatna autorizacija, dok za iznose iznad 100 kuna samo treba unijeti PIN ili potpis. Istovremeno, kartica ostaje u našim rukama, a plaćanje se – koliko god puta približimo karticu POS terminalu – izvršava samo jednom. 

Mastercard Global Service™

Pomoć u hitnim slučajevima dostupna je bilo kada i bilo gdje. Mastercard Global Service™ vam pomaže da prijavite izgubljenu ili ukradenu karticu, da žurnim postupkom zamijenite karticu ili dobijete gotovinu unaprijed, pronađete bankomat te vam daje razne odgovore na pitanja o vašem računu. 

Mastercard® Identity Check™

Zaštitite svoju online kupnju dodatnim slojem zaštite uz Mastercard® Identity Check™. Zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama i jednostavnosti korištenja Mastercard® Identity Check™, vaša online kupnja postaje bezbrižna. Posavjetujte se s izdavateljem vaše kartice o mogućim načinima autentifikacije.

Nulta odgovornost

Ne morate brinuti kada koristite Mastercard kreditnu karticu jer je njeno korištenje pokriveno opcijom Nulta odgovornost bez obzira provodi li se plaćanje u trgovini, putem telefona ili online. Kao korisnik Mastercard kartice, ne snosite odgovornost u slučaju da netko drugi napravi neovlaštenu kupnju vašom karticom.