Mastercard i Maestro kartice dosnose vam pogodnosti

Znate li da vam vaše beskontaktne i standardne Mastercard i Maestro kartice dosnose pogodnosti poput gratis ulaznica, popusta ili posebnih mogućnosti rezervacije i plaćanja na odabranim lokacijama?

Saznajte više

Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na priceless.com

Gault & Milau

U razdoblju od 1. travnja do 31. prosinca 2018. godine korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju posebne pogodnosti u odabranim restoranima diljem Hrvatske.

Posjetite stranicu partnera

Croatia Tickets

Za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets korisnici pri plaćanju Mastercard® karticama ostvaruju 10% popusta za određene ponude.

Posjetite stranicu partnera

Spin city

Korisnici Mastercard i Maestro kartica dobivaju dupli broj bonus minuta za vožnju. Prilikom plaćanja registracijske naknade u iznosu od 49 kuna dobivaju 40 bonus minuta, a bonus minute dobivaju i pri kupnji paketa.

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 10 gradova. Karticu možete koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard® kartica će moći pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na račun.

Posjetite stranicu partnera

Eko taxi

Svakog utorka 70% popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate Mastercard® karticom kroz Eko taxi aplikaciju, a svaki dan vrijedi popust 20% na plaćanje Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju.

Posjetite stranicu partnera

Cammeo

Korisnici koji preuzmu Cammeo aplikacije ostvaruju do 40% popusta na prvu vožnju. 20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard® karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica svakog utorka ostvaruju 10% popusta na Hervis ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Mastercard Food Truck turneja

Pratite street food turneju našeg Mastercard restorana na kotačima, uživajte u kreativnim interpretacijama hrvatskih autohtonih okusa s potpisom Marina Medaka i iskoristite posebne pogodnosti koje smo pripremili ekskluzivno za Mastercard i Maestro korisnike!

Preuzmite knjižicu recepata!

A1

Korisnici koji nadoplate bon putem weba s Mastercard ili Maestro karticom dobivaju dodatnih 20 na ukupan iznos bona. Dodatne kune na računu korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

Posjetite stranicu partnera