Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na Priceless Croatia Shopu

Mastercard Sladokusac na jednom mjestu okuplja jedinstvenu gastro ponudu

Korisnici Mastercard i Maestro kartica mogu ostvariti posebne pogodnosti u vodećim restoranima u zemlji. Trenutno je  to moguće u jedanaest restorana u nekoliko hrvatskih gradova: Cantinetta (Skradin), Foša (Zadar), Didova kuća (Šimuni, otok Pag), Zora Bila (Split), Bistro Apetiti by Marin Rendić, Johann Franck, Le Mika, Savica Casual Urban Eatery, Rougemarin, Bagel & Lobster bar i Rougemarin City (Zagreb).

Istražite Mastercard Sladokusac ponude

Mastercard četvrtak u RougeMarinu

Korisnici Mastercard i Maestro kartica mogu svakog četvrtka tijekom cijele 2019. ostvariti 10% popusta u Bistroima Rougemarin i Rougemarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Pogledajte ponudu na rougemarin.hr
Click to play video

Pogodnosti u CineStaru

Kupite ulaznice!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Mastercard beskontaktni happy hour ponedjeljkom nastavak je promocije za korisnike Mastercard i Maestro kartica u kinima CineStar. Za svaku ulaznicu kupljenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom za projekcije koje se prikazuju ponedjeljkom, s početkom u happy houru između 19 i 20 sati, korisnike očekuje još jedna ulaznica na dar.

Posjetite stranicu partnera

Eko Taxi

Svakog dana korisnici beskontaktnih Mastercard kartica štede 10% za plaćanja putem Eko Taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine.

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 39 gradova. Kartično plaćanje možete koristiti za dopunu računa, plaćanje satnog parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard kartica mogu pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvaruju povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Posjetite stranicu partnera

A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Posjetite stranicu partnera

Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Maestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sport i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Rebook brandova!

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Svakog utorka u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje beskontaktnim Mastercard i/ili Maestro karticama ostvaruje se 10% popusta. Ponuda uključuje i već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon-bonova.

Posjetite stranicu partnera

Croatia Tickets

Na www.croatia-tickets.com kupite ulaznice za turističke atrakcije, kulturno-zabavna i sportska događanja, karte za putovanja ili aranžmane za turistička putovanja te uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom ostvarite 10% popusta.

Posjetite stranicu partnera

Arena Centar

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u sklopu projekta VIKEND+, ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama. Korisnike ovih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Posjetite stranicu partnera

Aplikacija GRGA

Plaćanjem putem Mastercard kartica u aplikaciji Grga ostvarujete pogodnosti u nizu kafića i barova diljem Hrvatske - za svaki 5. račun dobivate besplatnu kavu. U kafićima Vivas očekuju vas dodatne pogodnosti - možete birati između različitih kombinacija kave te pića, tosta i kroasana, ali i popularnih alkoholnih pića po posebnim cijenama. Ponuda je podložna izmjenama ovisno o godišnjem dobu.

Posjetite stranicu partnera

Collegium travel

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi popuste na organizaciju putovanja "Student Island 2019-maturalno putovanje u Grčku", New Year's city break u više od 10 europskih gradova, paketi za skijanje (zimski kamp u Sloveniji, KnockOut Ski Festival u Francuskoj tijekom siječnja 2020, zatvaranje skijaške sezone u Sloveniji u ožujku 2020).

Posjetite stranicu partnera

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica će održavati tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard ili Maestro kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Jadranka Grupa - hotel Bellevue

Plaćanjem smještaja Mastercard ili Maestro karticom u hotelu Bellevue 5* ostvaruju se sljedeće pogodnosti: room upgrade, VIP paket dobrodošlice u sobu ili voucher u iznosu 200 kn za SPA tretmane.

Posjetite stranicu partnera

Stories, Croatian Unique Hotels

Svojom Mastercard karticom ostvarujete posebne pogodnosti u 15 hotela unutar Stories grupacije!

Pogledajte ponudu jedinstvenih hotela