Sladokusac

Mastercard je i ove godine u suradnji s poznatim restoranima, bistroima te drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske, pokrenuo poseban program pogodnosti. Od siječnja 2020. godine, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja.

Pogledajte ponudu Sladokusca

RougeMarin

Ostvarite 10% popusta svaki četvrtak u restoranima RougeMarin i RougeMarin City, Baba by RougeMarin i mesnicama Santoku.

Posjetite stranicu partnera

Jeunes Restaurateurs Hrvatska

U suradnji s JRE Hrvatska Mastercard je kreirao program kako bi svojim Premium korisnicima ponudio nezaboravno iskustvo.

Saznajte više

Konzum internet trgovina

Mastercard i Konzum ove su godine pripremili razne pogodnosti za sve korisnike Mastercard® kartica i Konzumove Internet trgovine! Svi korisnici koji pohrane podatke svoje Mastercard kartice u Konzumovu internet trgovinu za prvu kupnju dobivaju 10% popusta. Za svaku treću kupnju tom istom karticom, u iznosu od 700 ili više kuna, također ostvaruju 10% popusta.

Posjetite stranicu partnera

A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 10% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Posjetite stranicu partnera

Stories, Croatian Unique Hotels

Putujte s Mastercardom i stvarajte vlastite priče u nekom od petnaest hotela unutar grupacije Stories. Svi korisnici Mastercard®Premium kartica do kraja godine imaju priliku ostvariti posebne pogodnosti.

Saznajte više o Premium pogodnostima

Eko Taxi

Svakog dana korisnici beskontaktnih Mastercard kartica štede 10% za plaćanja putem Eko Taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine.

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 39 gradova. Kartično plaćanje možete koristiti za dopunu računa, plaćanje satnog parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard kartica mogu pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvaruju povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Posjetite stranicu partnera

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica održava tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard ili Maestro kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Crno Jaje

Crno Jaje omogućava redovite popuste na različite artikle iz ponude za korisnike Mastercard i Maestro kartica.

Posjetite stranicu partnera

eKupi

Ove godine najveća hrvatska Internet trgovina eKupi slavi svoj 10. rođendan i tom prigodom časti korisnike Mastercard i Maestro kartica promotivnim cijenama! Jedan dan, svaki dan u mjesecu, eKupi i Mastercard pripremit će 10 atraktivnih artikala na koje korisnici Mastercard i Maestro kartica dobivaju dodatnih 10% popusta. Akcija traje do kraja godine, a više informacija potražite svakog mjeseca na eKupi web stranici.

Posjetite stranicu partnera

Eventim

Za sve korisnike Mastercard® i Maestro® kartica osigurane su redovne pogodnosti na kupovinu ulaznica za odabrane koncerte u sustavu Eventim.

Posjetite stranicu partnera

CineStar

Prilikom kupnje 2D ili 3D kino ulaznica isključivo na blagajnama CineStara za projekcije u periodu od 19 do 20 sati, za svaku kino ulaznicu plaćenu beskontaktnim Mastercard® i Maestro® karticama drugu dobivate na dar.

Posjetite stranicu partnera

Heraldi for Men & Women

Posebne pogodnosti tokom cijele godine uz 20% popusta na plaćanja Mastercard karticama.

Posjetite stranicu partnera

VIKEND + Arena Centar

Za Mastercardove korisnike vikend traje duže! Svakog ponedjeljka za plaćanja Mastercard® i Maestro® karticama ostvarite popuste i uživajte u pogodnostima Vikend+ kupovine. Sve aktualne popuste za nadolazeći tjedan, svakog petka možete pronaći na stranicama Arena Centra.

Za više informacija posjetite stranice partnera

LeiLou by Alex Dojčinović

Pogodnosti i posebna događanja za sve korisnike Mastercard kartica.

Posjetite stranicu partnera