Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na Priceless Croatia Shopu

Mastercard Sladokusac na jednom mjestu okuplja jedinstvenu gastro ponudu

Korisnici Mastercard i Maestro kartica mogu ostvariti posebne pogodnosti u vodećim restoranima u zemlji. Trenutno je  to moguće u jedanaest restorana u nekoliko hrvatskih gradova: Cantinetta (Skradin), Foša (Zadar), Didova kuća (Šimuni, otok Pag), Zora Bila (Split), Bistro Apetiti by Marin Rendić, Johann Franck, Le Mika, Savica Casual Urban Eatery, Rougemarin, Bagel & Lobster bar i Rougemarin City (Zagreb).

Istražite Mastercard Sladokusac ponude

Mastercard četvrtak u RougeMarinu

Korisnici Mastercard i Maestro kartica mogu svakog četvrtka tijekom cijele 2019. ostvariti 10% popusta u Bistroima Rougemarin i Rougemarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Pogledajte ponudu na rougemarin.hr
Click to play video

Online popust u CineStaru

Kupite ulaznice!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Svakog ponedjeljka za jednu ulaznicu plaćenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u kinima CineStar dobiva se još jedna ulaznica na dar. Uz to, kupujte CineStar ulaznice online svojom Mastercard ili Maestro karticom jer vas za svake 2 kupljene ulaznice za projekcije utorkom očekuje 1 besplatna za bilo koji idući utorak.

Posjetite stranicu partnera

Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Maestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sport i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Rebook brandova!

Posjetite stranicu partnera

Eko Taxi

Svakog ponedjeljka i utorka korisnici ostvaruju 50% popusta za sve vožnje plaćene Mastercard karticom putem Eko Taxi aplikacije. Ostale dane u tjednu korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica štede 10%, kao i korisnici Mastercard kartica za plaćanja putem Eko Taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine.

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 39 gradova. Kartično plaćanje možete koristiti za dopunu računa, plaćanje satnog parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard kartica mogu pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvaruju povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Posjetite stranicu partnera

A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Posjetite stranicu partnera

A1 Smartica

Smartica je mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih karata u javnom gradskom prijevozu, a trenutačno je dostupna za gradove Rijeku, Zadar i Osijek. Korisnici Mastercard i Maestro kartica u razdoblju od 16.5.2019. do 31.8.2019. će sve prijevozne karte dostupne u Smartici platiti 50% povoljnije.

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Svakog utorka u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje beskontaktnim Mastercard i/ili Maestro karticama ostvaruje se 10% popusta. Ponuda uključuje i već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon-bonova.

Posjetite stranicu partnera

Croatia Tickets

Na www.croatia-tickets.com kupite ulaznice za turističke atrakcije, kulturno-zabavna i sportska događanja, karte za putovanja ili aranžmane za turistička putovanja te uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom ostvarite 10% popusta.

Posjetite stranicu partnera

Arena Centar

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u sklopu projekta VIKEND+, ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama. Korisnike ovih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Posjetite stranicu partnera

Gastrobit GRC grupa

Korisnici Mastercard kartica pri plaćanju svojom karticom putem aplikacije Grga ostvaruju pogodnosti u nizu kafića i barova diljem Hrvatske. Za svaki 5. račun plaćen Mastercard karticom putem aplikacije Grga dobiva se besplatna kava. Korisnici Mastercard kartica koji u kafićima Vivas plaćaju svojom karticom putem aplikacije Grga mogu birati između različitih kombinacija kave te pića, tosta i kroasana, ali i popularnih alkoholnih pića po posebnim cijenama. Ponuda podložna izmjenama ovisno o godišnjem dobu.

Posjetite stranicu partnera

Atlas plus

Svakog petka od 1. travnja do kraja 2019. godine korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 15% popusta pri kupnji odmora i putovanja iz Atlasove produkcije te poklone (promotivne gadgete). Pogodnost je dostupna u poslovnicama i na webshopu.

Posjetite stranicu partnera

Collegium travel

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi popuste na organizaciju putovanja "Student Island 2019-maturalno putovanje u Grčku", New Year's city break u više od 10 europskih gradova, paketi za skijanje (zimski kamp u Sloveniji, KnockOut Ski Festival u Francuskoj tijekom siječnja 2020, zatvaranje skijaške sezone u Sloveniji u ožujku 2020). U periodu 21.-28.9.2019 ostvarite 200 kn popusta za Student Island putovanje Zakynthos, poseban popust za novogodišnje aranžmane u periodu od 28./29. do 1.1.2019 za putovanja za Budvu, Beograd, Krakow, Wroclaw i Sarajevo te Early Bird popust u iznosu od 400 kn za predregistraciju za Knockout Snow Festival.

Posjetite stranicu partnera

eKupiFino

Korisnici koji registriraju svoju Mastercard ili Maestro karticu na web stranici eKupiFino ostvaruju 20% popusta prilikom plaćanja narudžbe. Svaki mjesec akcija traje 10 dana.

Posjetite stranicu partnera

Crno jaje

Korisnici koji registriraju i pohrane svoju Mastercard ili Maestro karticu ostvaruju 10% popusta na 7 polupansiona u Hotelu Imperial Vodice + koncert Magazina (29.6.-6.7.2019).

Posjetite stranicu partnera

eKupi

Pri kupnji klima-uređaja treba voditi računa o raznim parametrima, a jedan od njih je svakako i cijena. Zato imamo odličnu vijest za korisnike Mastercard i Maestro kartica – od 15. srpnja na eKupi.hr ostvaruju 10% popusta pri kupnji klima-uređaja. Uz to, na poklon dobivaju ventilator ili blender. Pogodnost vrijedi za prvih 100 kupaca.

Posjetite stranicu partnera

Apcom

Svaki četvrtak, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u svim iSTYLE poslovnicama mogu zamijeniti svoj stari uređaj te ostvariti popust pri kupnji novog Apple uređaja (iMac, iPhone, iPad). U razdoblju od kolovoza do studenog 2019. svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama ostvaruje dodatne popuste na odabrane iMac i iPad uređaje.

Posjetite stranicu partnera

Los Angeles Agency

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 10% popusta na online kupnju ulaznica za Dubiozu Kolektiv (10.8.2019) i Pozitivni koncert (22.11. i 23.11.2019) te 10% popusta na svim točkama prodaje prodaje hrane i pića za vrijeme koncerata. Također, sve karte kupljene Mastercard i Maestro karticama ostvaruju brzi pristup "fast lane" koncertima.

Posjetite stranicu partnera

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica će održavati tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard ili Maestro kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Sonus Festival

Korisnici Mastercard ili Maestro kartica ostvaruju 50% popusta na prvih 200 ulaznica tijekom 48h (16. i 17.8.) na otoku Pagu za pre-party. Posebna promocija ostvaruje se i za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama na sve konzumacije na šanku te na konzumaciju hrane.

Posjetite stranicu partnera

Tvrđava kulture Šibenik

Plaćajte Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 10% popusta na kupnju ulaznica za dnevni posjet, večernja događanja u organizaciji Tvrđave kulture i asortiman suvenirnica šibenskih tvrđava.

Posjetite stranicu partnera

Dubrovačke ljetne igre

Uz kupnju ulaznica Mastercard i Maestro karticama ostvarujete: 10 % popusta (1-day, 3-day i 7-day), 20% popusta na ulaznice za dubrovačku žičaru te vaučer za 30% popusta na suvenire uz kupnju u iznosu od 500 kn. Ponuda vrijedi na festivalskim blagajnama kao i prilikom online kupnje (ulaznice.hr).

Posjetite stranicu partnera

KulaKula Festival

Kula Kamerlengo, koja je uz grad Trogir dio baštine UNESCO-a, postala je kulisa glazbene priče KulaKula festivala koji od 1. do 3. kolovoza donosi velika imena naše scene: TBF, Matija Cvek, Vojko V, Let 3, Detour i Frajle. Korisnici Mastercard® ili Maestro® kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica na prodajnim mjestima i na entrio.hr te pri plaćanju hrane i pića na festivalu.

Posjetite stranicu partnera

Jadranka Grupa - hotel Bellevue

Plaćanjem smještaja Mastercard ili Maestro karticom u hotelu Bellevue 5* ostvaruju se sljedeće pogodnosti: room upgrade, VIP paket dobrodošlice u sobu ili voucher u iznosu 200 kn za SPA tretmane.

Posjetite stranicu partnera

Heraldi

Povodom izbacivanja nove sezonske kolekcije, Heraldi omogućuje 20% popusta uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama, kao i posebne benefite u svim trgovinama.

Posjetite stranicu partnera

IKEA

Sklonite se od prevelikih vrućina u robnu kuću IKEA jer ljetni dani tamo postaju dodatno zabavniji uz nagradnu igru SUMMER DAYS. Beskontaktno plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama na blagajnama, svakog dana tijekom srpnja, osigurava sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti kupon za popust u iznosu od 100 kn. Glavna nagrada? IKEA poklon-kartica u iznosu od 5.000 kn! Finalno izvlačenje 24. i 25. kolovoza, uz mnoštvo dodatnih iznenađenja, svakako će biti dan za slavlje sretnim dobitnicima.

Posjetite stranicu partnera

Tommy

Samo jedna dnevna nabava namirnica u Tommy dućanima sve do 18. kolovoza može vam osigurati do 15.000 kn na potrošačkoj kartici. Svaka kupnja u vrijednosti većoj od 200 kn plaćena beskontaktnom Mastercard® ili Maestro® karticom u bilo kojoj poslovnici Tommyja donosi vam jedan nagradni kupon i omogućava sudjelovanje u nagradnoj igri. Registracijom kupona na web stranici Tommyja ostvaruje se pravo sudjelovanja u izvlačenju i osvajanje jedne od 84 potrošačkih kartica s nagradnim iznosom od 1.500 kn te ulazak u finalno izvlačenje u kojem je moguće osvojiti novčane iznose od 3.000, 7.500 i 15.000 kuna.

Posjetite stranicu partnera

Weekend Media Festival

Mastercard ili Maestro korisnici ostvaruju 10% popusta na ulaznice za online kupnju tijekom 2 tjedna te 10% popusta na hranu i piće tijekom festivala.

Posjetite stranicu partnera

Dani piva Karlovac

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju 10% popusta na hranu i piće na svim prodajnim lokacijama Dana Piva u Karlovcu.

Posjetite stranicu partnera