Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na priceless.com

Mastercard četvrtak u RougeMarinu

Četvrtkom plaćajte Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 10% popusta na RougeMarin prodajnim mjestima: Bistro RougeMarin, Folnegovićeva 10 / RougeMarin City, Petrinjska 2 / Bagel and Lobster Barr, Jurišićeva 2A / Mesnica Santoku, Folnegovićeva 10 / Mesnica Santoku, Tržnica Dolac

Pogledajte ponudu na rougemarin.hr
Click to play video

Online popust u CineStaru

Kupite ulaznice!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Vaše beskontaktne Mastercard i Maestro kartice donose vam GRATIS ulaznicu u CineStaru svakog ponedjeljka!

Saznajte više

Croatia Tickets

Za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets korisnici pri plaćanju Mastercard® karticama ostvaruju 10% popusta za određene ponude.

Posjetite stranicu partnera

Eko taxi

Svakog ponedjeljka i utorka Eko taxi i Mastercard omogućuju čak 50% popusta za plaćanje Mastercard karticama kroz Eko taxi aplikaciju! Ostale dane uživajte u 10% popusta za plaćanje Mastercard karticom kroz aplikaciju ili beskontaktno u vozilima svojom Mastecard ili Maestro karticom.

Posjetite stranicu partnera
Click to play video

SPIN CITY: PRVA CAR SHARING USLUGA U ZAGREBU

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 28 gradova. Karticu možete koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard® kartica će moći pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na račun.

Posjetite stranicu partnera

A1

A1 i Tomato korisnici koji nadoplate bon putem weba s Mastercard ili Maestro karticom dobivaju dodatnih 5% na ukupan iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica svakog utorka ostvaruju 10% popusta na Hervis ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Dubravica

Svaka kupnja od 1. do 31. ožujka plaćena Mastercard ili Maestro karticom u bilo kojoj poslovnici Pekare Dubravica omogućava sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti do 10.000 kn. Za kupnju navedenim karticama dobiva se jedan nagradni kupon, nakon čijeg se ispunjavanja i ubacivanja u kutiju na prodajnom mjestu ulazi u krug izvlačenja dobitnika koji se održava 8. travnja. Prva tri dobitnika osvojit će po 10.000 kn, sljedećih deset po 5.000 kn te još dvadeset po 1.000 kn na potrosackoj kartici. Popis dobitnika bit će objavljen 9. travnja.

Posjetite stranicu partnera

Spar

Plaćanje beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u Sparu i Intersparu od 6. ožujka do 3. travnja omogućava sudjelovanje u nagradnoj igri „Osvoji 100 x 1.000 kn uz Spar i Mastercard“. Nakon kupnje i provedene transakcije jednom od navedenih kartica potrebno je ispuniti kupon i ubaciti ga u kutiju na prodajnom mjestu. Sudionici tako mogu ostvariti 1.000 kn na Sparovoj poklon kartici, a ukupan iznos koji će se podijeliti u nagradnoj igri iznosi 100.000 kn.

Posjetite stranicu partnera

Tanzen Kollektiv

Tanzen Kollektiv vam dovodi jedno od najvećih imena njemačke elektronske scene u posljednjih 20 godina – Romana Flugela, a 10% jeftinije ulaznice za plaćanje Mastercard i Maestro karticama ugrabite u periodu od 9.3 do 15.3. putem Entrio.hr

Posjetite stranicu partnera