Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na priceless.com

Mastercard Sladokusac na jednom mjestu okuplja jedinstvenu gastro ponudu

Mastercard je i ove godine u suradnji s poznatim restoranima, bistroima te drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske, pokrenuo poseban program pogodnosti. Tijekom cijele 2019. godine korisnici Mastercard® i Maestro® kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja.

Saznajte više

Tanzen Kollektiv

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 10% popusta na ulaznice za partyje Tanzen Kollektiva te 10% popusta na određene ponude u noćnom klubu Aquaris gdje se održavaju navedeni partyji. Također, na svakom događanju korisnici Mastercard kartica mogu uživati u jedinstvenom iskustvu u sklopu kojeg će zaviriti u backstage, družiti se s DJ zvijezdama, dobiti potpisane ploče, promotivne majice i piće te imati na raspolaganju vlastitog barmena. Ovo iskustvo dostupno je na stranici priceless.com.

Posjetite stranicu Tanzen Kollektiva

Mastercard četvrtak u RougeMarinu

Četvrtkom plaćajte Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 10% popusta na RougeMarin prodajnim mjestima: Bistro RougeMarin, Folnegovićeva 10 / RougeMarin City, Petrinjska 2 / Bagel and Lobster Barr, Jurišićeva 2A / Mesnica Santoku, Folnegovićeva 10 / Mesnica Santoku, Tržnica Dolac

Pogledajte ponudu na rougemarin.hr
Click to play video

Online popust u CineStaru

Kupite ulaznice!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Vaše beskontaktne Mastercard i Maestro kartice donose vam GRATIS ulaznicu u CineStaru svakog ponedjeljka!

Saznajte više

Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Mestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sport i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Rebook brandova!

Posjeti Polleo Sport stranicu

Eko taxi

Svakog ponedjeljka i utorka Eko taxi i Mastercard omogućuju čak 50% popusta za plaćanje Mastercard karticama kroz Eko taxi aplikaciju! Ostale dane uživajte u 10% popusta za plaćanje Mastercard karticom kroz aplikaciju ili beskontaktno u vozilima svojom Mastecard ili Maestro karticom.

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 28 gradova. Karticu možete koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard® kartica će moći pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na račun.

Posjetite stranicu partnera

A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica svakog utorka ostvaruju 10% popusta na Hervis ponudu.

Posjetite stranicu partnera

Croatia Tickets

Za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets korisnici pri plaćanju Mastercard karticama ostvaruju 10% popusta za određene ponude.

Posjetite stranicu partnera

Arena Centar

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u sklopu projekta VIKEND+, ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama. Korisnike ovih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Posjetite stranicu partnera

Gastrobit GRC grupa

Korisnici Mastercard kartica pri plaćanju svojom karticom putem aplikacije Grga ostvaruju pogodnosti u nizu kafića i barova diljem Hrvatske. Za svaki 5. račun plaćen Mastercard karticom putem aplikacije Grga dobiva se besplatna kava.

Posjetite stranicu partnera

Atlas plus

Svakog petka od 1. travnja do kraja 2019. godine korisnici Mastercard i/ili Maestro kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji odmora i putovanja iz Atlasove produkcije te poklone (promotivne gadgete). U poslovnicama I na webshopu.

Posjetite stranicu partnera

Collegium travel

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi popuste na organizaciju putovanja "Student Island 2019-maturalno putovanje u Grčku", New Year's city break u više od 10 europskih gradova, paketi za skijanje (zimski kamp u Sloveniji, KnockOut Ski Festival u Francuskoj tijekom siječnja 2020, zatvaranje skijaške sezone u Sloveniji u ožujku 2020).

Posjetite stranicu partnera