Priceless Croatia

Inspirirajte se izvanrednim iskustvima pripremljenim ekskluzivno za Mastercard korisnike. Program Priceless cities dostupan vam je u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, te vas poziva da svoje putovanje pretvorite u istraživanje ispunjeno nezaboravnim trenucima.

Istražite ponude na priceless.com

Tanzen Kollektiv

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 10% popusta na ulaznice za partyje Tanzen Kollektiva te 10% popusta na određene ponude u noćnom klubu Aquaris gdje se održavaju navedeni partyji. Također, na svakom događanju korisnici Mastercard kartica mogu uživati u jedinstvenom iskustvu u sklopu kojeg će zaviriti u backstage, družiti se s DJ zvijezdama, dobiti potpisane ploče, promotivne majice i piće te imati na raspolaganju vlastitog barmena. Ovo iskustvo dostupno je na stranici priceless.com.

Posjetite stranicu partnera

Mastercard četvrtak u RougeMarinu

Četvrtkom plaćajte Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 10% popusta na RougeMarin prodajnim mjestima: Bistro RougeMarin, Folnegovićeva 10 / RougeMarin City, Petrinjska 2 / Bagel and Lobster Barr, Jurišićeva 2A / Mesnica Santoku, Folnegovićeva 10 / Mesnica Santoku, Tržnica Dolac

Pogledajte ponudu na rougemarin.hr
Click to play video

Online popust u CineStaru

Kupite ulaznice!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Vaše beskontaktne Mastercard i Maestro kartice donose vam GRATIS ulaznicu u CineStaru svakog ponedjeljka!

Saznajte više

Croatia Tickets

Za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets korisnici pri plaćanju Mastercard® karticama ostvaruju 10% popusta za određene ponude.

Posjetite stranicu partnera

Eko taxi

Svakog ponedjeljka i utorka Eko taxi i Mastercard omogućuju čak 50% popusta za plaćanje Mastercard karticama kroz Eko taxi aplikaciju! Ostale dane uživajte u 10% popusta za plaćanje Mastercard karticom kroz aplikaciju ili beskontaktno u vozilima svojom Mastecard ili Maestro karticom.

Posjetite stranicu partnera
Click to play video

SPIN CITY: PRVA CAR SHARING USLUGA U ZAGREBU

Posjetite stranicu partnera

PayDo

Aplikacija PayDo omogućava plaćanje parkinga u 28 gradova. Karticu možete koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, a korisnici Mastercard® kartica će moći pohraniti karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti povrat 10% iznosa plaćenih satnih karti na račun.

Posjetite stranicu partnera

A1

A1 i Tomato korisnici koji nadoplate bon putem weba s Mastercard ili Maestro karticom dobivaju dodatnih 5% na ukupan iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

Posjetite stranicu partnera

Hervis

Korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica svakog utorka ostvaruju 10% popusta na Hervis ponudu.

Posjetite stranicu partnera