Bicester Village Shopping Collection

Svi Mastercard korisnici dobivaju 15% popusta na Shopping pakete, Chauffeur Drive i ulaznice za Shopping Express, u to, premium korisnici dobivaju dodatne pogodnosti.

Saznajte više o ponudi

Disneyland Paris

Posebno osmišljen obilazak za Mastercard korisnike u dva sata obilaska (maksimalno 10 sudionika) s vodičem otkriva vam tajni svijet Walta Disney-a, uz ekskluzivan pristup jednoj vožnji te besplatnu rezervaciju nastupa po želji kao dio ukupnog paketa obilaska. Dostupan vam je i VIP obilazak: 5 sati s privatnim vodičem, s ekskluzivnom uslugom (poput rezerviranja restorana) i izravnim pristupom atrakcijama za oba Disney parka. Korisnicima Mastercard kartica bit će ponuđen i dodatni uzastopni sat prilikom kupnje VIP paketa, kako ništa ne bi stalo između vas i Disney čarolije. Za korištenje ponude, dovoljno je prilikom kupnje ulaznica platiti svojom Mastercard karticom.

Heathrow Express

Heathrow Express je najjednostavniji način transporta između zračne luke Heathrow i središta Londona. Bez zastoja u prometu, čekanja na taxi ili presjedanja na stanicama javnog prijevoza, vožnja do centra grada ili natrag na Heathrow traje samo 15 minuta! Rezervirajte svoje Express i Business First karte online i uz Mastercard se vozite 12% povoljnije.

Saznajte više o ponudi

Heathrow VIP

Ostvarite 20% popusta za prvo korištenje, te 12.5% popusta za redovne korisnike Heathrow VIP usluge, koja uključuje ekskluzivan tranzita kroz Heathrow zračnu luku usklađen s vašim rasporedom letova. Usluga je prilagođena individualnim potrebama svakog putnika, te podložna promjenama ovisno o željama i potrebama pri određenom letu –od prijevoza, do privatnog ulaza i izlaza s Heathrowa, lounge prostora na terminalima i mnogo više.

Saznajte više o ponudi

Hotels.com

Bilo da planirate romantični vikend, vrijeme za opuštanje ili kulturološko iskustvo s obitelji, iskoristite ovaj ekskluzivni popust za Mastercard korisnike na sve hotele koji sudjeluju u programu Best Price Guarantee na stranici hotels.com. Razdoblje trajanja ponude:: Rezervacije do 31.12.2019. za datume putovanja završno sa 31.3.2020.

Saznajte više o ponudi

Intercontinental Hotels Group (IHG)

Putujte uz Mastercard i birajte između više od 100.000 soba u hotelima grupe IHG. Iskoristite popust do 30 % na boravak vikendom u hotelima Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, hotelima i odmaralištima Crowne Plaza®, hotelima Hotel Indigo® i Staybridge Suites®, kao i do 20 % popusta vikendom, uključujući doručak, u hotelima i odmaralištima Intercontinental® te hotelima i restoranima Kimpton®. Razdoblje trajanja ponude: Rezervacije primljene do 31.3.2019. za boravke do 31.12.2019.

Saznajte više o ponudi

Oberois Hotels and resorts

Za Mastercard korisnike u ponudu su, osim 2+1 noćenja, uključene i dodatne pogodnosti - besplatan doručak za dvije osobe, te kasni check-out i mogućnost dobivanja još bolje sobe po dolasku bez nadoplate (ovisno o dostupnosti u periodu boravka). Oberoi hoteli i odmarališta sinonim su za vrhunsku uslugu. Razdoblje trajanja ponude: Rezervacije primljene do 30.9.2019., za boravke do 31.12.2019.

Saznajte više o ponudi

onefinestay

Mastercard i Maestro korisnici ostvaruju 10% popusta na sve rezervacije ostvarene putem onefinestay posredništva, korištenjem koda MCGLOBAL. Odsjednite na privatnim imanjima smještenim na karipskim plažama ili rezervirajte kuću u nekoj od europskih prijestolnica kulture. Svaki od domova u ponudi prošao je strogu selekciju - onefinestay je jedina tvrtka na svijetu koja vlastoručno pregledava, čisti i priprema svaki dom za svoje klijente. Razdoblje trajanja ponude: Do 31.12.2019.

Saznajte više o ponudi