„Živite po svom i osvojite Mastercard nagrade!“

 

Mastercard i OTP banka donose vam nagrade zbog kojih ćete se osjećati poput pravih celebrityja!

Šetati crvenim tepihom u Cannesu, gledati predstave na Broadwayju iz prvih redova, partijati s dobitnicima BRIT Awardsa ili provesti ekskluzivan vikend s obitelji u Disneylandu Paris, više su nego dovoljan razlog da se registrirate na web stranici: www.otpbanka.hr/prijava-nagradna-igra

Tako će se sve vaše transakcije zabilježiti i 31. prosinca, kada nagradna igra završava, možda baš vama donijeti jednu od glavnih nagrada ili pak jednu od pet Mastercard® prepaid kartica OTP banke s 10.000,00 kuna.

Provjerite pravila nagradne igre, registrirajte se te zabavljajte koristeći Mastercard karticu i sanjareći o crvenom tepihu.

 

Na crvenom tepihu u Cannesu

Najveći i najvažniji internacionalni filmski festival u Cannesu održava se svakog svibnja. Nemoguće je tih dana zaobići ili ne primijetiti vijesti iz francuskog mondenog okupljališta, ali i zamišljati kako bi bilo dijeliti kokice sa svojim najdražim glumcima. Cannes Film Festival paket uključuje boravak od 3 dana i 2 noći u Hôtelu Barrière Le Majestic u Cannesu u 1 sobi za 2 gosta. Tretman poput onih za filmske zvijezde uključuje prijevoz od zračne luke u Nici ili željezničke postaje u Cannesu do hotela i obrnuto, smještaj u hotelu te obroke (ručkove i večere) u vrhunskim restoranima. Nakon šminkanja i uređivanja za posjet Red Carpet zoni i projekcijama filmova zatvorenima za javnost (samo uz pozivnicu) organiziran je backstage obilazak te fotografiranje na Priceless Cannes terasi.

Poput zvijezda na BRIT Awards

Glazbene nagrade koje u londonskoj 02 Areni svake godine okupljaju najbolje od najboljih sa svjetske glazbene scene, događaj je za kojeg se uvijek traži karta više. Najbolje od rocka, popa, hip-hopa… što god da se najčešće vrti u vašim slušalicama, BRIT Awards je događaj na kojem ćete se fenomenalno zabaviti. I to poput prave rock zvijezde s paketom koji uključuje boravak od 2 dana i 1 noćenja u Hotelu Intercontinental u Londonu, večeru i piće prije odlaska na svečanost, odlazak na dodjelu nagrada (u stilu) i nezaobilazan after party. Oduži li se zabava do ranih jutarnjih sati, kako je i za očekivati od rock zvijezda, boravak je moguće produžiti.

Vikend na Broadwayu

Sjedište američke kazališne industrije, njujorški Broadway, mjesto je o kojem sanjaju svi ljubitelji kazališta. Posjet Velikoj Jabuci, smještaj u New Yorku u trajanju 4 dana i 3 noći za dvije osobe i mogućnost da se osjećate poput zvijezda na Broadwayju, dovoljan su razlog da zaigrate nagradnu igru. Paket osim toga uključuje prijevoz od zračne luke do hotela i obratno, prijevoz do svih planiranih aktivnosti, privatni shopping uz 1.000$ na Mastercard® poklon-kartici, ekskluzivnu turu po New Yorku s vodičem, podršku conciergea, obroke po izboru i naravno, uživanje u najboljim kazališnim predstavama.

Disney vikend

Najpopularnija europska obiteljska destinacija smještena u blizini Pariza oduševit će i malene i velike. Disney vikend paket od 3 dana i 2 noćenja u Disney hotelu za četveročlanu obitelj te trodnevne ulaznice za dva parka u Disneylandu Paris, u kojima mogu istraživati gotovo 60 različitih atrakcija, bit će vikend koji će zasigurno završiti u obiteljskom albumu. Ovaj paket osim noćenja i ulaznica za sva 3 dana boravka u oba parka uključuje i VIP brzi prolaz u Disneyland Paris.

Napomena: u pakete nisu uključeni putni troškovi, a moguće su i promjene u samim paketima ovisno o dostupnosti paketa i terminu putovanja.