Plaćajte kao Messi

Jeste li već isprobali beskontaktno plaćanje?

Uz Mastercard možete jednostavno plaćati beskontaktnom karticom, pametnim telefonom ili satom. Sve više korisnika preferira ovaj oblik plaćanja zbog jednostavnosti, brzine i sigurnosti, a jedan od njih je i Messi.

Vrlo je jednostavno.

Pospremite novčanik, uz beskontaktno plaćanje više vam nije potreban.

Zvuk zveckanja kovanica zamijenite zvučnim signalom POS uređaja. Pametni telefon ionako koristite za sve, a uz Mastercard on postaje i vaš novčanik.

Brži oblik plaćanja.

Provodite manje vremena na blagajni.

Zaboravite potragu za kovanicama prilikom plaćanja kave jer uz beskontaktnu karticu, pametni mobitel ili sat plaćanje je brzo i jednostavno -  prislonite i platite. Još bolja vijest: za iznose manje od 100 kuna ne trebate niti unositi PIN.

Potpuno je sigurno.

Svako plaćanje osigurano je tehnologijom šifriranja.

Podaci vaše kartice i ostali osjetljivi podaci potpuno su zaštićeni, a informacije o transakciji se ne pohranjuju i ne dijele. Neovlašteno korištenje vaših podataka time je onemogućeno, kao i nastajanje neželjenih troškova.
 

Kako plaćati beskontaktno?

1. Potražite beskontaktnu oznaku na POS uređaju

2. Beskontaktnu Mastercard ili Maestro karticu prislonite na navedenu oznaku na nekoliko sekundi

3. Zvučni i vizualni signal obavještava vas o uspješnoj provedbi transakcije

Saznajte više o beskontaktnom plaćanju putem mobilnih uređaja

Česta pitanja

Kako mogu doći do beskontaktne Mastercard kartice?

Kontaktirajte vašu banku ili financijsku instituciju, te će vam oni prenijeti postupak za zamjenu vaše standardne kartice beskontaktnom verzijom. 

Gdje mogu plaćati beskontaktno?

Svoju beskontaktnu Mastercard ili Maestro karticu možete koristiti u svim restoranima, trgovinama i ostalim prodajnim mjestima diljem svijeta gdje je prihvaćena i standardna verzija tih kartica. Ugledate li oznaku za beskontaktno plaćanje, tada i plaćanje možete izvršiti beskontaktno.

Mogu li plaćati beskontaktnom karticom ili uređajem na svim prodajnim mjestima?

Ako prodajno mjesto prihvaća Mastercard i Maestro kartice, te ima oznaku za beskontaktno plaćanje, plaćanje možete izvršiti beskontaktno. Ako prodajno mjesto uz oznake prihvata nema oznaku za beskontaktno plaćanje, tada svoje kartice koristite kao standardne kartice za plaćanje.

Je li beskontaktno plaćanje sigurno?

Svako plaćanje beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom sigurno je poput plaćanja koje zahtijeva čip i pin. Vaši podaci zaštićeni su suvremenim tehnologijama uz dinamičnu enkripciju, a pritom vaša beskontaktna kartica ostaje u vašim rukama. Neovlašteno korištenje vaših podataka i neovlašteni troškovi su time svedeni na minimum.

Znate li da plaćajući beskontaktno možete ostvariti brojne pogodnosti?

Pogledajte popuste i pogodnosti kod naših partnera!