Skip to Content

Isplati se plaćati online - predstavljamo program povrata novca

Ove jeseni, plaćanje online debitnim Mastercard® karticama donosi i povrat novca!

Korisnici debitnih Mastercard kartica koji u jednom mjesecu izvrše minimalno 5 online kupnji na web stranicama / u aplikacijama bilo kojeg domaćeg ili stranog trgovca u ukupnom iznosu od 1000 HRK dobivaju povrat novca od 50 HRK za taj mjesec.

Tako možete ostvariti povrat novca u iznosu od 150 HRK tijekom tri mjeseca. Povrat novca vrši se automatskom uplatom od strane banke izdavatelja kartice na račun za koji je kartica vezana.

Promocija uključuje debitne Mastercard kartice odabranih banaka i traje od 1. rujna do 30. studenog 2021. 

 

Osjećajte se sigurno prilikom plaćanja online

Bez obzira plaćate li online, u trgovini ili putem mobilnog telefona, Mastercard kartice osiguravaju visok stupanj zaštite vaših transakcija. Ne zaboravite slijediti i osnovne korake za zaštitu vaših osobnih podataka:

   Budite informirani: nitko vas ne smije kontaktirati radi osobnih podataka ili podataka o računu. Ako se to dogodi, prekinite razgovor ili izbrišite poruku i obratite se svojoj banci. Također možete posjetiti web stranicu svoje banke kako biste prijavili sumnjive aktivnosti.
   Budite oprezni: pozivamo vas da pratite svoje račune i redovito provjeravate svoje izvode kako biste pravovremeno uočili transakcije koje ne prepoznajete. Ako sumnjate na prijevaru, odmah se obratite financijskoj instituciji koja je izdala vašu karticu.
   Educirajte se: mnogo toga možete učiniti kako biste spriječili prijevaru. Primjerice, naučite što su i kako koristiti pametne zaporke te se riješite starih izjava i dokumenata koji sadržavaju vaše osobne podatke.